Logo - Wieści dla domu

Zaktualizuj swoją przeglądarkę
Internet Explorer 8 lub zmień na inną!

Nasza strona nie obsługuje tak starej przeglądarki jak Internet Explorer 8. Na naszej stronie zastosowano nowatorskie rozwiązania, których przeglądarka IE8 nie obsługuje, bo... jest STARA :)
Zalecamy zmianę przeglądarki na inną.
Pozdrawiamy, Ekipa Wieści dla Domu i Hotka!

Porady kulinarne

Na przełomie sierpnia i września dojrzewa czarny bez, zwany również dzikim bzem lub hyćką.

Nie ma nic lepszego w upalne dni, jak porcja zimnych lodów. Wyśmienicie smakują, schładzają organizm, a nawet poprawiają nastrój.

 

Sezon na ogórki w pełni. Wykorzystajmy ten fakt, by je zakisić. To mało skomplikowana czynność.

Na ogół uważany jest za chwast, a tak naprawdę to roślina o bardzo cennych właściwościach.

Długi majowy weekend to czas, w którym wielu z nas rozpoczyna sezon grillowy.

Białe czy zielone? Gotowane czy zapiekane? A może kiszone lub zmiksowane? Szparagi można jeść w dowolnej postaci. Wybór jest kwestią naszego gustu. Musimy jednak pamiętać, że sezon na te warzywa nie trwa długo.

To pytanie zadaje sobie większość gospodyń, bo przecież każda z nas chce, by goście, którzy za nim zasiądą byli oczarowani.