Logo - Wieści dla domu

Zaktualizuj swoją przeglądarkę
Internet Explorer 8 lub zmień na inną!

Nasza strona nie obsługuje tak starej przeglądarki jak Internet Explorer 8. Na naszej stronie zastosowano nowatorskie rozwiązania, których przeglądarka IE8 nie obsługuje, bo... jest STARA :)
Zalecamy zmianę przeglądarki na inną.
Pozdrawiamy, Ekipa Wieści dla Domu i Hotka!

Porady kulinarne

Białe czy zielone? Gotowane czy zapiekane? A może kiszone lub zmiksowane? Szparagi można jeść w dowolnej postaci. Wybór jest kwestią naszego gustu. Musimy jednak pamiętać, że sezon na te warzywa nie trwa długo.

Poświąteczny wtorek. Otwieramy lodówkę, a tam... pełno resztek: jajka na twardo, czerstwy chleb, wyschnięte drożdżowe ciasta i babki, skrawki wędlin.

To pytanie zadaje sobie większość gospodyń, bo przecież każda z nas chce, by goście, którzy za nim zasiądą byli oczarowani.

Musisz zobaczyć

Chyba nikt z nas nie wyobraża sobie, by w wielkanocnym koszyczku, a potem na świątecznym stole, mogło zabraknąć baranka.

Wielkanoc już za pasem, więc to najwyższa pora, by przygotować żur na pyszną, świąteczną zupę.

Dziś proponuję pomysł na pyszną, domową wędliną. 

Czosnek to absolutny lider w świecie leczniczych roślin: jest naturalnym antybiotykiem, hamuje rozwój bakterii, zwalcza infekcje, obniża ciśnienie krwi.