Logo - Wieści dla domu

Zaktualizuj swoją przeglądarkę
Internet Explorer 8 lub zmień na inną!

Nasza strona nie obsługuje tak starej przeglądarki jak Internet Explorer 8. Na naszej stronie zastosowano nowatorskie rozwiązania, których przeglądarka IE8 nie obsługuje, bo... jest STARA :)
Zalecamy zmianę przeglądarki na inną.
Pozdrawiamy, Ekipa Wieści dla Domu i Hotka!

Pokaż/Ukryj kategorie przepisów

łatwe
2-4 osoby
do 60 minut
Składniki:
  • 20 dag ugotowanych szparagów
  • 1 jajko na twardo
  • 7 plasterków wędzonej polędwicy
  • zielenina (koperek, szczypiorek lub pietruszka)
  • 2 łyżki twarożku
  • majonez

 

Wykonanie:

Jajko drobno kroję i dodaję razem z pokrojoną zieleniną do twarożku. Szparagi kroję i łączę z twarożkiem. Dodaję majonez i mieszam. Tak przygotowaną pastę nakładam na plastry polędwicy i formuję rożki. Dekoruję według uznania, np na liściach sałaty.

 

Dodaj komentarz



Kod antyspamowy
Odśwież