Logo - Wieści dla domu

Zaktualizuj swoją przeglądarkę
Internet Explorer 8 lub zmień na inną!

Nasza strona nie obsługuje tak starej przeglądarki jak Internet Explorer 8. Na naszej stronie zastosowano nowatorskie rozwiązania, których przeglądarka IE8 nie obsługuje, bo... jest STARA :)
Zalecamy zmianę przeglądarki na inną.
Pozdrawiamy, Ekipa Wieści dla Domu i Hotka!

Pokaż/Ukryj kategorie przepisów

Składniki:
  • ugotowane w rosole warzywa: marchewka, pietruszka, seler
  • ugotowane w rosole mięso
  • 1 por lub cebula
  • sos czosnkowy

 

Wykonanie:

Wszystkie warzywa kroję w kostkę. Mięso oddzielam od kości i kroję na kawałki. Układam warstwami na półmisku. Posypuję pokrojoną porą lub cebulą. Polewam sosem czosnkowym. W razie potrzeby warzywa i mięso można posolić i popieprzyć - trzeba tylko pamiętać, że są one gotowane w doprawionym rosole.

Komentarze  


#2 Hotka 2016-10-25 08:16
Dokładnie :) ja posypałam też "wiórkami" pora :)
Cytować
#1 Krystyna 2016-10-24 20:32
I można jeszcze posypać koperkiem albo natką pietruszki.
Cytować

Dodaj komentarz



Kod antyspamowy
Odśwież