Logo - Wieści dla domu

Zaktualizuj swoją przeglądarkę
Internet Explorer 8 lub zmień na inną!

Nasza strona nie obsługuje tak starej przeglądarki jak Internet Explorer 8. Na naszej stronie zastosowano nowatorskie rozwiązania, których przeglądarka IE8 nie obsługuje, bo... jest STARA :)
Zalecamy zmianę przeglądarki na inną.
Pozdrawiamy, Ekipa Wieści dla Domu i Hotka!

Ja tu byłam

Galeria zdjęć

Wody smakowe, carpaccio z czerwonych buraków, krem porowy z dodatkiem prażonych pestek dyni i oliwy truflowej to tylko niektóre z dań, które zaserwowano uczestniczkom warsztatów kulinarnych w Baranowicach (powiat milicki).

Galeria zdjęć

Co ma wspólnego słodka rozkosz siostry Bernadety z leśnym mchem lub gizellą?

Galeria zdjęć

Kilkanaście smakołyków przygotowanych według niemieckich receptur serwowali uczniowie III klasy rawickiego technikum żywienia.

Galeria zdjęć

Iście „królewską” ucztę przygotowali kucharze z Pałacu w Pakosławiu na czwartą - ostatnią część warsztatów kulinarnych w Białymkale.

Galeria zdjęć, wideo

Trzynaście kół gospodyń wiejskich z trzech powiatów regionu leszczyńskiego spotkało się na tegorocznym Forum Kobiet w Centrum Wystawowo-Edykacyjnym w Gołaszynie, zorganizowanym przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu.

Galeria zdjęć

641.000 złotych kosztowała modernizacja pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół Zawodowych w Rawiczu. Od tej pory młodzież będzie uczyć się zawodu na nowoczesnym sprzęcie.

Galeria zdjęć, wideo

Makaron razowy z warzywami, surówka z pora, makaron z sosem carbonara, surówka z marchewki i imbiru, sałatka z paluszków karbowych, a na deser Baked Allaska - ciasteczko z lodami i pianką bezową.